вівторок, 15 жовтня 2013 10:11

"Не виключаю змін у складі" - Фоменко

"Не виключаю змін у складі" - Фоменко
Фоменко: "Головне - обійтися без сюрпризів". Фото: ffu.org.ua

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко обіцяє кадрові перестановки в сьогоднішньому матчі з Сан-Марино і сподівається обійтися без сюрпризів у грі, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Перед кожним матчем є щось, що повинно турбувати тренера. Головне, щоб не було сюрпризів і втрати очок. Для нас важливо швидко забити перший м'яч, також, звичайно будемо стежити за матчем Англія- Польща. Ми віддали багато емоцій в минулій грі, яка вийшла дуже важкою", - сказав Фоменко.

Тренер також не виключив серйозних змін у стартовому складі через те, що дев'ять гравців команди знаходяться під загрозою дискваліфікації у разі отримання попередження в сьогоднішній грі.

"Ми в кожній грі когось втрачаємо. Ми це розуміємо і сподіваємося, щоб футболісти не отримували карток, проте футбол - контактна гра, вони будуть намагатися не отримувати карток, однак час покаже. Дуже важкою була минула гра, тому не виключаю змін у складі", - зазначив він.

Нагадаємо, матч Сан-Марино - Україна відбудеться сьогодні в 22:00 за київським часом, пряма трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «"Не виключаю змін у складі" - Фоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути