середа, 07 червня 2017 02:35

День журналіста: футболки від Павелка, Алієв на розливі і гравці "не їдуть на Мальдіви"
22

Все готово до неофіційної частини
Фото: Євген САВЧУК
На розливі сам Алієв
Іменні подарунки чекають на майбутніх власників
Іменні подарунки чекають на майбутніх власників
Андрій Павелко вручив журналістам іменні подарунки

Президент ФФУ Андрій Павелко привітав 6 червня журналістів з професійним святом. Організував колективний перегляд з представниками ЗМІ товариського матчу національної збірної України проти Мальти. Захід відбувся в президентській ложі НСК "Олімпійський".

Прибуває Павелко за годину до початку гри. Одягнений - синій костюм, біла сорочка, без краватки. Вітається за руку з усіма, хто в залі. Потім - брифінг на тему останніх подій в українському футболі. Офіціанти тим часом готують шведський стіл. Один з них наливає вина в келихи. Одягнений у футболку національної збірної. На спині - восьмий номер і прізвище Алієв.

"У непростий час ми з вами живемо. Але ми його пройдемо, станемо краще і будемо горді тим, що в такий час були єдині однією метою - майбутнім нашого футболу. Крок за кроком ми виведемо наш футбол на той рівень, який все чекаємо. Ми за три дні об'їхали всю країну. Спілкувалися з представниками регіональних федерацій, намагалися вислухати думку кожного, щоб виробити спільну концепцію розвитку в нинішніх умовах", - зазначив Павелко.

Також торкнувся актуальної проблему атестації футбольних клубів.

"Якщо раніше можна було десь закрити очі, щось з кимось повирішувати, то сьогодні чітко скажу: нікому не буде жодних поблажок. Ми це показали на прикладі "Вереса" з "Десною". УЄФА та ФІФА завалені фінансовими претензіями з приводу невиплат українським гравцям зарплат. Ми стоїмо перед колегами і керівниками цих організацій на тій позиції, що не можемо трактувати встановлені для всіх правила і статути. І не збираємося закривати очі на різного роду недостовірні документи, контракти і т.д.", - каже президент ФФУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Павелко замінив президента УЄФА в комітеті ФІФА

За 15 хвилин до початку матчу з Мальтою вручає журналістам подарунки. Серед них - іменні футболки збірної України з № 12.

Підопічні Андрія Шевченка мінімально поступаються Мальті.

"Зараз тренери проведуть відповідну бесіду. Там вже багато на валізах сиділи. А зараз їм швидко пояснювати, мовляв, хлопці, на Мальдіви ніхто поки не їде", - коментує Павелко підсумок зустрічі.

11 березня національна збірна України зіграє в Тампере виїзний матч проти Фінляндії в рамках кваліфікації КС-2018. Початок о 19.00, текстовий онлайн проведе сайт Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «День журналіста: футболки від Павелка, Алієв на розливі і гравці "не їдуть на Мальдіви"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути