четвер, 14 лютого 2008 10:11

Дем"янюк виграв "золото" на легкоатлетичному турнірі ІААФ

Вчора грецькі Афіни приймали міжнародний легкоатлетичний турнір під егідою ІААФ. "Золото" у стрибках у висоту з результатом 2,27 метрів виграв українець Дмитро Дем"янюк. Срібний та бронзовий призери змагань показали такі самі результати, проте програли нашому спортсменові за кількістю використаних спроб. Ще один українець Юрій Кримаренко завершив змагання на четвертому місці (2,24 метри). У третій спробі він перелетів планку на висоті 2,27 метри, проте незрозумілим, здається і для самого Юрія, чином вона все ж впала.

Змагання в Афінах запам"яталися також кількома найкращими результатами сезону. У потрійному стрибку Марія Шестак зі Словенії "полетіла" на 15,09 метрів, а Крістофій Девеці встановила національний рекорд Греції у закритих приміщеннях (14,89). Ольга Саладуха була четвертою (14,33). Росіянка Юлія Голубчикова показала найкращий результат сезону у світі у стрибках з жердиною - 4,75 метри. Українка Наталія Кущ - четверта (4,50 м). У стрибках у довжину цього сезону усі будуть рівнятися на чемпіона світу у цій дисципліні Ірвінга Саладіно з Панами (8,42 метри), а у бігу на 1500 метрів на кенійця Даніеля Комена Чіпчірчіра - 3:34,80 хвилини.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Дем"янюк виграв "золото" на легкоатлетичному турнірі ІААФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути