Ексклюзиви
четвер, 20 вересня 2007 20:00

Дем"яненко подав у відставку. Його замінить Сабо

Дем"яненко подав у відставку. Його замінить Сабо

Головний тренер київського "Динамо" Анатолій Дем"яненко, 48 років, написав заяву про звільнення з посаду. Відставка була прийнята президентом клубу Ігорем Суркісом.

- Прийняте рішення далося Дем"яненкові нелегко, - підкреслив Суркіс у інтерв"ю офіційному сайту клубу. - Тренер переконав мене, що виходив з реальної оцінки власних можливостей і керуючись інтересами рідного клубу. Вдячний Дем"яненкові за виграний ним титул чемпіона України-2007, здобуття двох національних кубків та суперкубків, виходів у груповий турнір Ліги чемпіонів. Дем"яненко залишається динамівцем. Його досвід нам знадобиться.

Замінить Дем"яненка, 67-річний Йожеф Сабо.

- Він уміє знайти вихід з кризової ситуації, - пояснив свій вибір Суркіс.

Сам же Сабо зауважив:

- У мене відбулася розмова з Ігорем Михайловичем. Команді з таким потенціалом потрібні свіжі ідеї та згуртованість. Не зважаючи на поразки від "Роми" мета клубу залишається незмінною - вихід до плей-офф Ліги чемпіонів.

Сабо вп"яте стає головним тренером "Динамо". У 1992-му він заступив Анатолія Пузача, у 1994 - Михайла Фоменка, у 1995 - Миколу Павлова, у 2004 - Олексія Михайличенка, коли той програв домашній матч третьої кваліфікації Ліги чемпіонів турецькому "Трабзонспору". Сабо вдалося вивести "Динамо" до групового турніру і навіть бути у кроці - до плей-офф.

Дем"яненко став виконувати обов"язки головного тренера у серпні 2005-го. Наприкінці року його затвердили на посаді.

Зараз ви читаєте новину «Дем"яненко подав у відставку. Його замінить Сабо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути