Ексклюзиви
субота, 22 вересня 2007 15:49

Раца призначили асистентом Сабо

Вчора у тренерський штаб "Динамо", в якому після відставки Дем"яненка і одного з його помічників Зуєва залишилися Лужний і Чанов, новий наставник Сабо запросив ще одного асистента – Василя Раца.

Колишній півзахисник "Динамо" і збірної СРСР, до речі, зовсім недавно отримав професійний диплом. Тренерського досвіду у Раца не так-то і багато, але керівництво київського клубу це не бентежить.

- Чіткої межі між сферами впливу моїх помічників поки не існує. Зрозуміло, що Чанов працюватиме з воротарями, а Лужний, який залишається другим тренером, і Рац – допомагатимуть мені проводити тренування з гравцями усіх амплуа. На асистентів крім всього іншого покладається і дисциплінарний контроль: футболісти повинні вчасно з"являтися на тренуваннях і тому подібне, - заявив Йожеф Сабо в інтерв"ю "Спорт-Експресу". - Першими кандидатами на місце мого помічника були, звичайно, Литовченко і Калитвинцев. Але, подумавши, вирішили не відривати людей від і без того непростої роботи. Рац володіє тими якостями, які необхідні для тренера, і я сподіваюся, що зможу передати йому досвід, якого ще бракує.

Також своє призначення на посаду помічника тренера в "Динамо" прокоментував і сам Василь Рац.

- Не приховуватиму, пропозиція Сабо стала для мене великою несподіванкою. Але та несподіванка відноситься швидше до приємного повороту в долі. Повернення в рідне "Динамо" 16 років опісля величезна честь для людини, так або інакше пов"язаної з історією цього великого клубу, - заявив Василь Рац.

football.ua

Зараз ви читаєте новину «Раца призначили асистентом Сабо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути