Ексклюзиви
середа, 07 листопада 2007 20:38

Де Ла Роса мріє зайняти місце призового гонщика "Макларена"

Тест-пілот "Макларена" Педро Де Ла Роса зізнався, що мріє зайняти місце призового гонщика, яке звільнилося після того, як команду залишив його співвітчизник Фернандо Алонсо, повідомляє www.sport-express.ru.

- Кожен хоче бути пілотом "Макларена". Завжди мріяв брати участь в гонках. І саме тому, можливо, я ще залишаюся тест-пілотом. Звичайно, спробую пробитися в склад, - сказав 36-річний испанець.


Де Ла Роса провів за кермом "Макларена" вісім етапів "Гран-прі" в 2006 році, коли заради кар"єри в NASCAR "срібні стріли" залишив Хуан Пабло Монтойя. Іспанцеві вдалося стати другим в Угорщині, і він розраховував зберегти за собою місце призового пілота, але його у результаті зайняв 22-річний новачок Люїс Хемілтон.

У "Макларені" ще не визначилися з наступником Алонсо. Одним з кандидатів вважався німець Ніко Росберг, проте "Уїльямс" не бажає нічого чути про перехід свого пілота в британську команду. Виконавчий директор "срібних стріл" Мартін Уїтмарш визнав:

- "Макларен" не зможе вести переговори з гонщиками, якщо вони не вільні.

Де Ла Роса вважає, що він може замінити Алонсо:

- Було великим задоволенням працювати з ним разом. Але кожен пішов своїм шляхом. Мій контракт з "Маклареном" розрахований ще на два роки, і я хочу, щоб ми виграли титул, який не вдалось завоювати у цього році.

Зараз ви читаєте новину «Де Ла Роса мріє зайняти місце призового гонщика "Макларена"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути