Ексклюзиви
вівторок, 27 травня 2008 18:26

Де ла Хойя не захотів битися з Хаттоном

Екс-чемпіон світу в шести вагових категоріях Оскар де ла Хойя відмовився від своєї ж ідеї вийти на ринг проти надзвичайно популярного британця Ріккі Хаттона, мотивувавши це різницею у вагових категоріях.

- Я фізично більше за нього і виступаю у важчій ваговій категорії, тому я відмовився від цієї ідеї, - заявив недавно де ла Хойя, який був присутній на суботньому поєдинку Хаттона проти Хуана Лазкано.

- Ріккі чудово виступає в першій напівсередній вазі, де він відчуває себе цілком комфортно. У цій ваговій категорії він може провести безліч прекрасних боїв. Я б не радив йому підніматися в напівсередню вагу. Ці декілька фунтів дають велику різницю. Якщо йому зручно в першій напівсередній вазі, в ній він і повинен залишатися, і я впевнений він так і зробить, - додав де ла Хойя.

Оскар де ла Хойя також відзначив, що свій наступний поєдинок - матч-реванш проти Флойда Мейвезера - він має намір провести в рамках проміжної вагової категорії до 150 фунтів (68 кг).

- Цього року я хочу завершити свою боксерську кар"єру. Я планував провести три поєдинки (цього року), але хто знає, може бути я проведу тільки два, оскільки у вересні я зустрічаюся з Мейвезером, і маю намір повністю присвятити себе і фізично і психологічно підготовці до цього поєдинку, - резюмував знаменитий боксер.

"NEWSru.ua"
Зараз ви читаєте новину «Де ла Хойя не захотів битися з Хаттоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути