понеділок, 26 травня 2008 12:54

Хаттон успішно повернувся на ринг

Екс-чемпіон світу в двох вагових категоріях Ріккі Хаттон успішно повернувся на ринг після першої поразки в своїй кар"єрі від чемпіона WBC в напівсередній вазі Флойда Мейвезера-молодшого.

На очах 56 тисяч уболівальників в своєму рідному Манчестері (Англія) Хаттон переміг одноголосним рішенням суддів мексиканця Хуана Лазкано в бою за титул IBO в першій напівсередній вазі.

Після бою Хаттон віддав належне своєму суперникові, який хоробро бився впродовж всіх дванадцяти раундів, а також подякував своїм відданим шанувальникам, які повністю заповнили спортивну арену City of Manchester Stadium.

"У мене не вийшло перемогти в бою проти кращого боксера незалежно від вагової категорії Флойда Мейвезера в напівсередній вазі, проте сьогодні я довів, що я, як і раніше кращий в першій напівсередній, а мої шанувальники довели всім, що вони є кращими вболівальниками боксу в світі, - заявив Хаттон. - Лазкано хоробро бився, і саме такий суперник був необхідний мені для першого після поразки поєдинку. Я розвіяв всі сумніви щодо моєї подальшої кар"єри. Я показав мужність, витривалість і повернувся до свого стилю в першій напівсередній ваговій категорії. Слід віддати належне Лазкано - я бачив, що зумів похитнути його три або чотири рази, проте він виявився мужнім і сильним суперником ".

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Хаттон успішно повернувся на ринг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути