понеділок, 26 травня 2008 19:09

Мейвезер буде змушений відмовитися від титулу WBC

Тренер перспективного американського боксера Андре Берто Тоні Морган повідомив, що 21 червня його підопічний, який займає перше місце в рейтингу WBC, проведе поєдинок за вакантний титул цієї організації в напівсередній вазі проти другого номера рейтингу Мігеля Анхеля Родрігеса.

Зі слів Моргана, діючий чемпіон WBC в цій ваговій категорії Флойд Мейвезер-молодший незабаром відмовиться від чемпіонського титулу, оскільки він не хоче найближчим часом проводити захист свого поясу, що порушує строки, встановлені для цього WBC.

Нагадаємо, що Мейвезер завоював чемпіонське звання в листопаді 2006 року, перемігши Карлоса Балдоміра, і з тих пір провів лише один захист свого титулу, зустрівшись в грудні минулого року з британцем Ріккі Хаттоном, який для цього бою "піднявся" з першої напівсередньої ваги.

Таким чином, з листопада 2006 року Мейвезер не провів жодного захисту титулу проти боксера з рейтингу WBC в напівсередній вазі, а у вересні цього року він планує зустрітися в матчі-реванші з Оскаром Де Ла Хойею в рамках проміжної вагової категорії до 150 фунтів (68 кг).

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Мейвезер буде змушений відмовитися від титулу WBC». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути