понеділок, 29 січня 2007 20:36

Цзю вирішив провести останній бій

  Костянтин Цзю
Костянтин Цзю

Колишній абсолютний чемпіон світу з боксу в першій напівсередній вазі росіянин Костянтин Цзю, 37 років, який з 1991 року постійно проживає в Австралії, заявив, що має намір повернутися на професійний ринг, повідомляє Лєнта.ру. За словами Цзю, він розгляне всі можливі варіанти і вибере суперника для свого останнього в кар"єрі поєдинку.

- Безумовно, мене цікавить зустріч з одним з найсильніших боксерів. Я відкритий для пропозицій, - сказав колишній чемпіон світу. - Мої потенційні суперники знають про це. Для мене важливо не просто провести поєдинок з сильним суперником, але гідно завершити кар"єру. Майбутній бій стане для мене останнім.

Останній раз Цзю бився на початку червня 2005 року, коли програв технічним нокаутом в Манчестері поєдинок за звання чемпіона світу IBF англійцеві Ріккі Хаттону. Після закінчення 11 раунду секунданти Цзю викинули білий рушник, відмовившись від продовження бою.

Зараз ви читаєте новину «Цзю вирішив провести останній бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути