середа, 23 березня 2011 15:34

"Чув, що "Баварію" очолить Юпп Хайнкес" - Тимощук

"Чув, що "Баварію" очолить Юпп Хайнкес" - Тимощук

Минулого тижня мюнхенська "Баварія" вилетіла з Ліги чемпіонів. На власному полі команда у драматичному матчі поступилася діючому переможцю турніру — міланському "Інтеру". Взяти реванш за поразку у фіналі найпрестижнішого клубного турніру підопічним Луї ван Галя не вдалося.

"Якби я вийшов на поле все було б по-іншому — каже "Gazeta.ua" гравець "Баварії" і національної збірної України Анатолій Тимощук. - На виїзді ми досягли переможного результату, а вдома тренер вирішив мене не ставити на гру. Прикро було програти "Інтеру" при такій перевазі, якою володіла "Баварія". Але це футбол, нічого не вдієш."

На початку березня стало відомо, що голландець залишить "Баварію" після закінчення сезону.

"Команду можна поділити на кілька груп. Є гравці, які не знаходили спільної мови з тренером, і гравці, які були задоволені роботою з голландцем. Кожен тренер має відповідати за результат. Результати "Баварії" цього сезону не є пристойними у порівняні з минулим футбольним роком. У зв'язку з цим керівництвом клубу прийняло рішення розірвати співпрацю з тренером."

Відразу після звістки про припинення співпраці з ван Галем в Інтернеті ледь не кожного дня з'являлися нові претенденти на тренерське крісло в "Баварії".

"Чув, що команду очолить Юпп Хайнкес, наставник леверкузенського "Байєра". Офіційної інформації з цього приводу ще не було. Чи піде його прихід на користь "Баварії"? Я з ним не працював, тому важко сказати. Футбол, який показує "Байєр" має право жити, адже команда перебуває на другому місці в бундеслізі. У "Баварії" хороший підбір виконавців, тому не важко буде зробити команду високого рівня."

Після 27-ми турів "Баварія" займає четверте місце і відстає від лідера, дортмундської "Борусії", на 14 очок.

"Борусія" свого чемпіонства вже не проґавить. Нам треба зробити все можливе, щоб зайняти друге місце. Ван Галь хоче піти з команди з високо піднятою головою. Також амбіції у гравців на Лігу чемпіонів. Всі розуміють наскільки важливі матчі, які нам ще залишилось зіграти. "

Нещодавно у бундеслізі прокотилася ціла хвиля тренерських відставок. Ван Галь навіть виступив із пропозицією запровадити трансферне вікно для тренерів.

"Це добре. У чемпіонаті грають багато амбіційних клубів і поточні результати їх не влаштовують. Тому приходять нові фахівці, перед якими ставлять нові завдання. Якість німецького чемпіонату з кожним роком зростатиме. Хоча вона і так досить висока."

Нагадаємо, ван Галь прийшов у "Баварію" у 2009 році. За цей час він виграв з командою чемпіонат і Кубок Німеччини сезону-2009/10, а також дійшов до фіналу Ліги чемпіонів, в якому поступився міланському "Інтеру".

Зараз ви читаєте новину «"Чув, що "Баварію" очолить Юпп Хайнкес" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути