пʼятниця, 11 березня 2011 13:43

Роббен поставив умову "Баварії"

Роббен поставив умову "Баварії"

Футболіст збірної Голландії Ар'єн Роббен, який виступає за мюнхенську "Баварію", назвав умову, за якої він готовий залишитися в команді після закінчення сезону. Роббен має намір і далі грати за "Баварію" тільки в тому випадку, якщо команда проб'ється в Лігу чемпіонів сезону-2011/12, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Щоб вийти в Лігу чемпіонів, "Баварія" повинна або потрапити в першу трійку в чемпіонаті Німеччини, або виграти Лігу чемпіонів - 2010/11. В даний час в бундеслізі команда займає п'яте місце, відстаючи від "Ганновера", який йде третім, на п'ять очок.

У Лізі чемпіонів "Баварія" виграла перший матч 1 / 8 фіналу у міланського "Інтера" (на виїзді) з рахунком 1:0. Гра у відповідь пройде 15 березня в Мюнхені.

У разі відходу з "Баварії" Роббен хотів би продовжити кар'єру в італійському "Мілані". У січні цього року з "Баварії" в "Мілан" перейшов друг Роббена голландець Марк ван Боммель. Роббен сподівається, що ван Боммель переконає керівництво "Мілана" викупити його контракт.

27-річний голландець перейшов до "Баварії" влітку 2009 року з мадридського "Реала". За неофіційними даними, німецький клуб заплатив за нього близько 25 мільйонів євро.

Зараз ви читаєте новину «Роббен поставив умову "Баварії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути