середа, 14 березня 2012 11:20

Cтанкович жував футболку, Дешам обнімав футболістів: "Марсель" пройшов "Інтер"
12

Фото: Reuters

Президент міланського футбольного клубу "Інтер" Массімо Моратті заявив, що він не вважає головного тренера цієї команди Клаудіо Раньєрі винним у вильоті з Ліги Чемпіонів. Про це повідомляє офіційний сайт "Інтера". За словами Моратті, в 1/8 фіналу з французьким "Марселем" міланському клубу не пощастило.

Моратті наголосив, що він не вважає за потрібне звільняти Раньєрі. "Якби ми програли 0:4, я, можливо, дивився б на речі інакше", - зазначив президент міланців.

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів "Інтер" програв "Марселю" на виїзді з рахунком 0:1. Зустріч відбулась 13 березня. У ній рахунок на 75-й хвилині відкрив форвард "Інтера" Дієго Міліто. На 89-й хвилині "Марсель" відігрався завдяки голу Брандао. Після цього Джампаоло Паццині вивів "Інтер" вперед. Однак за сумою двох матчів в 1/4 фіналу вийшов "Марсель".

ВІДЕО: Брандао залишив "Інтер" без Ліги чемпіонів

Раньєрі очолив "Інтер" по ходу сезону-2011/12 після звільнення Джана П'єро Гасперіні. У перші місяці роботи Раньєрі "Інтер" провів ряд вдалих матчів, проте з 29 січня по 4 березня 2012 року в чемпіонаті Італії міланці програли п'ять із семи матчів, а ще два звели внічию, і в ЗМІ з'явилася інформація про можливе звільнення Раньєрі.

Головним претендентом на пост головного тренера "Інтера" в разі звільнення Раньєрі вважається колишній наставник лондонського "Челсі" Андре Віллаш-Боаш. ЗМІ також писали про інтерес "Інтера" до Фабіо Капелло, який недавно залишив пост тренера збірної Англії, однак сам Капелло заявив, що він працювати в міланському клубі не буде.


Зараз ви читаєте новину «Cтанкович жував футболку, Дешам обнімав футболістів: "Марсель" пройшов "Інтер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути