Ексклюзиви
четвер, 18 березня 2021 00:27

"Челсі" здолав "Атлетико", а "Баварія" – "Лаціо"

"Челсі" здолав "Атлетико", а "Баварія" – "Лаціо"
Суаресу не дали забити в двох матчах. Фото: Reuters

Лондонський "Челсі" переміг мадридський "Атлетико" в найбільш нудному протистоянні Ліги чемпіонів – 2:0. М'ячі забивали Хакім Зієш і Емерсон.

Томас Тухель продовжив свою вражаючу серію без поразок з "Челсі", яка складає уже 13 матчів, без пропущених м'ячів на "Стемфорд Брідж". Від самого початку господарі виглядали краще гостей і не дозволили підопічним Дієго Сімеоне створити бодай щось біля своїх воріт.

Єдиним небезпечним ударом у гостей відзначився Жоау Фелікс уже в доданий час. Однак голкіпер Менді не дозволив гостям бодай розмочити рахунок. Зіркового португальця "Атлетико" не було помітно на полі, аж поки Сімеоне не прибрав звідти Луїса Суареса. Після цього вся гострота йшла від Фелікса.

Неймовірний матч провів Нголо Канте. Півзахисник "Челсі" виграв ледь не всю боротьбу в центрі поля й на останній хвилині здійснив ривок в стилі Усейна Болта, чим допоміг Емерсону забити другий м'яч.

На відміну від господарів "Атлетико" останнім часом здав. Команда майже не била в площину воріт у цьому двоматчевому протистоянні й програвала більшість боротьби. Не дивно, що в чемпіонаті Іспанії "Реал" та "Барселона" так скоротили відставання в турнірній таблиці.

В паралельному матчі "Баварія" вдруге перемогла "Лаціо" – 2:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна ризикує втратити Лігу чемпіонів за рік

Жеребкування Ліги чемпіонів відбудеться в наступну п'ятницю, 19 березня. До наступної стадії пробилися "Ліверпуль", "Манчестер Сіті", "Челсі", "Баварія", "Боруссія", "Реал", "Порту" й ПСЖ. Перші матчі чвертьфіналів відбудуться 6 квітня.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" здолав "Атлетико", а "Баварія" – "Лаціо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути