неділя, 18 березня 2018 17:09

"Це пекло, мені соромно виходити на вулицю" - півзахисник "Барселони" про свою депресію

 

Півзахисник "Барселони" Андре Гомеш дав відверте інтерв'ю журналу Panenka з приводу своїх проблем в каталонському клубі.

Чемпіон Європи 2016 влітку того ж року перейшов до Барселони з Валенсії за 35 млн євро, а ще 20 мільйонів записані як потенційні бонуси за успішні виступи. Андре Гомеш зіграв 72 матчі за Барсу, але 3 голи і 4 ассисти є мізерним показником для креативного 24-річного півзахисника. Навіть у "Валенсії" за схожий ігровий відрізок його показники були вдвічі краще. Португалець повинен був бути ідеальною частиною схеми Луїс Енріке, а став жертвою справжнього цькування на "Камп Ноу". Кожне його хорошу дію супроводжується іронічними оплесками каталонських фанатів. Андре відчуває себе пригніченим, і навіть дзвінок підтримки президента Бартомеу і слова головного тренера Вальверде не допомагають йому.

Я розмовляю з друзями, і вони кажуть мені: "Ти граєш з ручним гальмом"

"Перші 6 місяців в Барселоні були хорошими, але пізніше все змінилося. Можливо, це буде не дуже коректно сказано, але грати за Барсу стало для мене пеклом в певній мірі. Я - занадто великий перфекціоніст, не терплю помилок і буваю дуже самокритичним. Я розмовляю з друзями, і вони кажуть мені: "Ти граєш з ручним гальмом". І найважче - розуміти це все. Мене дратує, коли говорять, що я здатний грати набагато краще. Я сиджу і думаю: "Тоді чому я цього не роблю?", - побивається Гомеш.

Андре розповів, що почувається нащасливим у клубі і постійно картає себе за допущені помилки.

Я звик нормально жити в команді, яка знаходиться під тиском. Однак не можу впоратися з тиском, спрямованим виключно на мене

"Відчуваю себе погано на полі і не радію грі. Я почав відчувати величезний тиск. Я звик нормально жити в команді, яка знаходиться під тиском. Однак не можу впоратися з тиском, спрямованим виключно на мене. Під час тренувань я відчуваю великий спокій, мені комфортно працювати з партнерами. Хоча іноді трапляється, що втрачаю віру в себе навіть на тренуваннях, і це видно всім. Це відчуття страждання переслідує мене. Наприклад, я зіграв матч день-два назад, і в моїй голові він все ще триває, не можу перевернути сторінку і піти далі", - сказав півзахисник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Барселона" розтрощила"Челсі" та стала останнім чвертьфіналістом Ліги Чемпіонів

Андре каже що занадто багато думає, і саме це заважає йому реалізовувати свій потенціал.

"Мені дуже зашкодило багато думати. Думаю про погані речі, а потім відчайдушно намагаюся зібратися. Мої партнери дуже стараються допомогти мені, але на полі у ​​мене нічого не виходить так, як хочу. Я не можу розібратися. Соромно виходити на вулицю, а потім вибухаю Я замикаюся в собі, не можу позбутися від пригніченості. Як наслідок, ні з ким не розмовляю, не хочу нікому заважати. Я як би відчуваю себе присоромленим. Не раз у мене виникали думки, що не хочу виходити на вулицю. Бажаю уникнути людських поглядів, бо через сором боюся виходити на вулицю. Тримаю все в собі, а потім вибухаю. У мені накопичується злість. Працюю фізично і ментально, щоб вийти за ці межі. Хочу насамперед бути собою", - наводить переклад інтерв'ю football24.ua.

У лідера "Барселони" ЛІонеля Мессі народилась третя дитина. Лео разом зі своєю дружиною Антонеллою Рокуццо продемонстрували світлини свого сина в Instagram.

Зараз ви читаєте новину «"Це пекло, мені соромно виходити на вулицю" - півзахисник "Барселони" про свою депресію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути