середа, 15 серпня 2007 12:42

Колишній гравець "Локомотива" опинився в центрі секс-скандалу

Колишній нападаючий "Локомотива" Гарі О"Коннор, що поповнив склад англійського "Бірмінгема", а також його троє приятелів опинилися в центрі секс-скандалу.

Історія про нічні пригоди футболіста вспливла назовні завдяки одному з уболівальників "Астон Вілли", який замовляв дівчаток в тому ж масажному салоні, що й О"Коннор. При оформленні "замовлення" Гарі, що знаходився під градусом, поводився вельми шумно, зокрема, кричав, що він кращий футболіст миру. Тямущий фанат "Вілли" продав історію недільному таблоїду "News Of The World", повідомляє championat.ru з посиланням на "Комсомольську правду".

Як з"ясували журналісти, гравець "Бірмінгема" орендував разом з приятелем за 1000 фунтів чотирьох повій – азіатку, англійку і двох уродженок Східної Європи – і повіз в готель "Редісон", де на них чекали ще двоє друзів футболіста. Через годину дівчата повернулися і поскаржилися керівництву борделя на клієнтів, які "поводилися як звірі". Більше за інших старався О"Коннор, який "кричав на дівчат і тягав їх за волосся".

Нагадаємо, що шотландець є щасливим батьком трирічного сина, а його цивільна дружина Лайза дуже скоро подарує йому ще одну дитину. Своє рішення про від"їзд з "Локомотива" О"Коннор мотивувало бажанням перебувати поряд з дружиною, яка, не пристосувавшись до життя в Москві, проживала у Великобританії.


Зараз ви читаєте новину «Колишній гравець "Локомотива" опинився в центрі секс-скандалу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути