середа, 29 квітня 2020 16:06

Буряк допоміг коштами на операцію ветерану "Карпат"

Буряк допоміг коштами на операцію ветерану "Карпат"
Буряк грав за "Динамо" з 1973-го по 1984 рік

Колишній гравець київського "Динамо" Леонід Буряк допоміг фінансово в лікуванні ексфутболіста "Карпат" Ростислава Поточняка.

Напередодні 72-річний Поточняк пережив складну операцію після декількох переломів кульшового суглоба. Про це пише ua-football.com.

Для оперативного втручання він потребував фінансової допомоги, а серед благодійників був і легендарний ветеран київського "Динамо" Леонід Буряк.

Пресаташе "Карпат" Юрій Назаркевич повідомив, що йому зателефонував давній колега по роботі з "Динамо", відомий журналіст Олексій Семененко.

Повідомив, що Леонід Буряк готовий надати фінансову підтримку лікування Ростислава Поточняка. Згодом сам Леонід Йосипович повідомив, що знайомий із Поточняком ще з початку 70-х минулого століття, коли разом виступали за молодіжну збірну СРСР.

За словами Леоніда Буряка, Поточняк був одним із кращих центральних захисників у радянському футболі і в наш час безумовно був би топовим гравцем в українському футболі. Ось так, через декілька десятиліть, спрацювало футбольне доброчинне братерство, гідне наслідування.

Зараз Поточняка вже виписали додому з лікарні.

Почуває себе більш-менш нормально і проходить вдома післяопераційні та реабілітаційні курси вправ, які, за словами Леоніда Буряка, не менш важливі та відповідальні за саму операцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Спорткомітет СРСР забирав 80% зарплати" - Буряк

Ростислав Поточняк на позиції ліберо провів за "Карпати" 338 матчів, забив 6 голів. Згодом виступав у харківському "Металісті" в 1978-1983 роках й "Нафтовику" з Долини в 1984-1986 роках. 1991-го тренував львівські "Карпати".

Зараз ви читаєте новину «Буряк допоміг коштами на операцію ветерану "Карпат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути