субота, 30 березня 2019 13:06

Бринзак прокоментував відставку Прокуніна

Бринзак прокоментував відставку Прокуніна
Для президента федерації біатлону відставка Прокуніна не стала несподіванкою

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак прокоментував припинення співпраці Андрія Прокуніна з жіночою збірною. Про це пише "Трибуна"

"Припинення співпраці з нашою командою - рішення Андрія Прокуніна, до якого ми поставилися з розумінням. На сьогоднішній тренерській раді ми обговорювали питання подальшої організації роботи команди. І якщо по чоловічій вже є визначеність, то по жіночій збірній питання залишаються до другої половини квітня.

Швидше за все, молодіжна група і доросла команда будуть тренуватися за різними методиками. У цій ситуації Андрій Прокунін висловив свої міркування про те, що така схема роботи не дозволить йому реалізувати свої тренерські ідеї. Поки ми не будемо робити різких дій з приводу нового тренера команди - працювати продовжать ті фахівці, які робили це і в минулому сезоні.

Віта і Валя Семеренко, швидше за все, будуть і далі працювати з Григорієм Шамраєм, Настя Меркушина - з батьком, інші дівчата - під керівництвом Валерія Лєснікова, який буде відповідати за функціональну підготовку, а також Володимира Махлаева і Олександра Біланенка, які зосередяться на стрільбі.

Ми ухвалили рішення більше довіряти нашим фахівцям - і в тренерському штабі, і в сервіс-групі. Тому будемо поступово йти від практики запрошення закордонних фахівців. Але всі кадрові питання ще будуть обговорюватися і затверджуватися під час тренерського семінару, який пройде в останній декаді квітня.

Хто в цій ситуації формально буде головним - не головне, куди важливіше - зберегти команду, забезпечити подальший прогрес результатів у дівчат, проаналізувавши помилки, допущені в цьому сезоні і не допускаючи їх в майбутньому. А тренерам в будь-якому випадку необхідно буде знаходити спільну мову. Упевнений, нашій команді під силу вирішувати найсерйозніші завдання", - сказав Бринзак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Прокунін пішов зі збірної України

Андрій Прокунін очолював жіночу збірну України менше року. Дівчата виграли бронзові медалі в естафеті на чемпіонаті світу в Естерсунді.

Зараз ви читаєте новину «Бринзак прокоментував відставку Прокуніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути