середа, 20 жовтня 2010 14:10

Бріггс боксував проти Кличка з травмованою рукою

Бріггс боксував проти Кличка з травмованою рукою
Американський боксер-важковаговик Шеннон Бріггс протягом усього бою з Віталієм Кличком приховував від своїх тренерів і секундантів травму лівої руки. За словами Бріггса, він отримав розтягнення зв'язки біцепса лівої руки вже в першому раунді, але не хотів відмовлятися від продовження боротьби і приховав травму, повідомляє інтернет-видання boxingscene.com.

Американець розповів, що протягом усього бою йому доводилося битися однією рукою. Бріггс додав, що якщо б обидві його руки були в порядку, то він напевно б нокаутував Кличка-старшого.

Бій Кличко - Бріггс відбувся 16 жовтня в Гамбурзі і завершився перемогою українця за очками. Після бою американського боксера доставили в лікарню, де у нього виявили декілька переломів лицьових кісток, струс мозку та травму руки. Бріггс досі знаходиться в клініці.

За словами американця, якому 4 грудня виповниться 39 років, він поки не вирішив, чи буде продовжувати кар'єру професійного боксера. "Я двічі був чемпіоном світу, - нагадав Бріггс. - Можливо, Бог не хоче, щоб я став чемпіоном утретє".

Нагадаємо, Кличко здобув перемогу в поєдинку проти Бріггса, захистивши, таким чином, свій титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). Бій тривав12 раундів, за результатами яких судді одностайно віддали перемогу Кличку.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Бріггс боксував проти Кличка з травмованою рукою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути