Ексклюзиви
понеділок, 18 жовтня 2010 17:53

Шевченку сподобався бій Віталія Кличка

Шевченку сподобався бій Віталія Кличка
Після суботнього матчу Прем'єр-ліги України з львівськими "Карпатами" (1:0) Андрій Шевченко побував у Гамбурзі. Капітан "Динамо" та збірної України з футболу відвідав бій Віталія Кличка проти американця Шеннона Бріггса.
Українець захистив свій титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). Бій тривав 12 раундів, за результатами яких судді одностайно віддали перемогу Кличку.

"Мені дуже сподобався бій. Поєдинок був дуже напружений. Віталій — молодець, я захоплювався його діями на ринзі. Атмосфера була дуже хорошою, Кличка підтримали багато вболівальників, друзів та родичів. Я вперше дивився бокс наживо. Враження зовсім інші, ніж під час телевізійної трансляції.

Шевченко візьме участь у благодійному аукціоні, який організує Віталій Кличко. Андрій ще не визначився з лотом, який виставить на продаж.

"Потрібно це обговорити", - каже Шева.

Сьогодні футболіст взяв участь у прес-конференції присвяченій турніру з покеру "Перемога дістається головою! Зіграй з Андрієм Шевченком!" З 15 жовтня по 3 грудня пройдуть безкоштовні відбірні турніри. У них можуть взяти участь всі повнолітні українці. Для цього треба зареєструватись на сайті PockerStars.net. Шість фіналістів зможуть вживу зіграти з Шевченком у покер і відвідати ігри "Мілана" та "Челсі".
Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Шевченку сподобався бій Віталія Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути