понеділок, 18 жовтня 2010 17:29

"Він просто побитий, але не в критичному стані" - промоутер Бріггса

"Він просто побитий, але не в критичному стані" - промоутер Бріггса

Грег Коен, промоутер американця Шеннона Бріггса, розповів про стан здоров'я боксера і розвіяв тривожні чутки про те, що Бріггс перебуває у важкому стані після суботнього бою проти чемпіона WBC в суперважкій вазі Віталія Кличка.

За словами промоутера, у Бріггса зламана ліва скула і ніс, а також порвані зв'язки в лівій руці.

"Він дуже серйозно побитий, - сказав Коен і зазначив, що підозри на травму головного мозку не підтвердилися. - Комп'ютерна томографія нічого не показала, слава богу. Шеннон хоче вийти з лікарні якомога раніше, але йому доведеться там затриматися. Він дуже розчарований. Він дійсно вірив у свої шанси".

Найважчою, за словами промоутера, є саме травма руки.

"Його біцепс серйозно травмований, і лікарям доведеться зробити операцію. Ймовірно, він пробуде там ще тиждень. Можливо, буде потрібно більше, ніж одна операція", - сказав Коен.

Промоутер ще раз підкреслив, що стан здоров'я Бріггса не викликає побоювань.

"Я не був би тут (у Нью-Йорку - Ред.), Якщо б з ним було щось серйозне. Після бою його помістили в реанімацію з обережності. Травми не загрожують його життю. Він просто побитий, але не знаходиться в критичному стані. За винятком травм, про які я сказав, з ним все гаразд", - зазначив Коен.

За словами промоутера, він би не дозволив Бріггсу вийти навіть на дев'ятий раунду бою, але не став звинувачувати секундантів і рефері в тому, що вони не зупинили поєдинок.

"Він готувався до бою, був готовий на сто відсотків фізично і психологічно, але мені шкода, що вони не зупинили бій в районі восьмого раунду. Шеннон для мене як член сім'ї. Мені важко було спостерігати за боєм. Але Шеннон не хотів, щоб секунданти зняли його з поєдинку. Хотілося б, щоб вони його послухали, але я все розумію. Навіть після одинадцятого раунду, він думав, що у нього ще є шанс. Я абсолютно не звинувачую рефері. Він добре зробив свою справу. І я не звинувачую секундантів . Я їх розумію, але я б вважав за краще зупинити бій", - підкреслив він.

Нагадаємо, 17 жовтня Віталій Кличко захистив титул чемпіона світу в бою з Шенноном Бріггсом. Поєдинок відбувся у німецькому Гамбурзі на арені "О2 World".

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Він просто побитий, але не в критичному стані" - промоутер Бріггса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути