середа, 14 лютого 2007 12:45

Бразильського футболіста погрожують вбити через помилку

 

Захисник бразильського футбольного клубу "Корінтіанс" Маркіньош, 24 роки, зізнався, що отримує телефонні дзвінки від фанатів клубу, в яких його погрожують вбити.

Уболівальники не можуть пробачити футболістові помилку, через яку його команда пропустила вирішальний гол в програному матчі з "Сан-Паулу" (11 лютого, 1:2).

В кінці першого тайму Маркіньош спочатку втратив м"яч, а потім, намагаючись виправити свою помилку, збив форварда суперника Алоїзіо в своїй штрафній. З призначеного пенальті "Сан-Паулу" забив другий гол, який виявився у результаті переможним.

У вівторок, 13 лютого, Маркіньош розповів журналістам, що фанати дзвонили йому додому, а також його матері і загрожували убити захисника.

- Я можу потурбуватись про себе, але у мене є ще мати, дочка і дружина. Вони бояться піти за хлібом або виглянути з вікна. Все це зайшло дуже далеко, - вважає Маркіньош, що не виключає того, що йому доведеться залишити свій теперішній клуб.

У 2005 році "Корінтіанс" виграв чемпіонат Бразилії, проте в минулому сезоні довгий час знаходився в зоні вильоту, але у результаті залишився в еліті національного футболу.

У 1994-му роцы футболіст заплатив життям за помилку на футбольному полі. Захисник збірної Колумбії Андрес Екскобар забив м"яч у свої ворота у поєдинку Кубку світу США - Колумбія. південноамериканці програли і позбулися шансів вийти до плей-оф. Після повернення збірної додому Ескобар відвідав одну з кав"ярень Медельїну. Там його "застукав" фанат, який з десяток разів натиснув на гачок пістолета, волаючи: "Гол! Гол! Гол!".

Зараз ви читаєте новину «Бразильського футболіста погрожують вбити через помилку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути