Ексклюзиви
понеділок, 07 грудня 2009 08:59

Брати Березуцькі подають до суду на телеканал

Брати Березуцькі подають до суду на телеканал

Захисники збірної Росії і ЦСКА Олексій і Василь Березуцкі заявили, що подають до суду на передачу "Людина і закон".

"Перед такою важливою грою побачити таку брехню про себе - ворогові не побажаєш, - підтвердив Василь. - Але ми професіонали і повинні долати будь-які обставини так, щоб вони не позначилися на грі. Сподіваюся, так і вийде, адже матч буде вирішальним.

Тим більше що вже знаємо, як реагувати, - додав Олексій. - Хочемо офіційно заявити: ми подаємо до суду на передачу "Людина і закон" Першого каналу. Вже зв"язалися з адвокатом, а як тільки повернемося до Москви, оформимо і подамо позов про захист честі і гідності.

Будь ми зараз в столиці, зробили б це відразу. На жаль, нам доводиться захищатися самим, оскільки РФС, який на наш погляд, зобов"язаний давати відсіч охочим зганьбити національну збірну, просто відмовчується. Зрозуміло, що там зараз немає президента, але це ж не привід давати змішувати з болотом фактично весь російський футбол.

Зачеплена не тільки наша особиста честь, але і репутація наших сімей. Уявляєте, як дружинам вислуховувати придумані кимось гидоти, яким багато хто повірив? Тим більше що дружина Василя вагітна. Вимагатимемо відшкодування збитку і вибачень із спростуванням інформації.

При цьому гравців збірної виставили не тільки порушниками режиму, але і безмозкими недоумками, які шкодять самим собі, вбиваючи мрію всього футбольного життя про участь в чемпіонаті світу, - заявив Василь. - Так, своєю грою ми підвели уболівальників і всю країну, перед якими можемо тільки вибачитися. Але говорити, що це відбулося через відношення футболістів до справи, - зухвалий і бездоказовий наклеп.

Давайте обговорювати недооцінку суперника, яка, напевно, все-таки мала місце, інші футбольні помилки, але навіщо ж брудом гравців обливати? Ми - нормальні люди, які можуть дозволити собі розслабитися і випити спиртного. Але не пізніше, ніж за 4 дні до матчу - інакше самі ж потім мучитимемося на полі. А вже про кальяни з "міксами", (я так розумію, що мова йде про якийсь наркотик) - це взагалі за межею.

Нас перевіряють на допінг так часто, причому не тільки російські служби, але і міжнародні, що будь-який "мікс" відбився б відразу. Не кажучи знову-таки про те, що на полі нас погубив би", - цитує братів "СПОРТ-ЭКСПРЕСС".

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Брати Березуцькі подають до суду на телеканал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути