Ексклюзиви
вівторок, 10 червня 2008 17:01

Борг назвав Надаля фаворитом Вімблдону

Борг назвав Надаля фаворитом Вімблдону

П"ятиразовий переможець Вімблдону швед Бьорн Борг заявив, що, на його думку, Рафаель Надаль є основним фаворитом Вімблдону-2008.

- Надаль може грати на будь-якому покритті. Якби мені потрібно було назвати сьогодні майбутнього переможця Вімблдону, то я б вибрав Надаля. Зараз він знає, як грати на траві, він знає, як на ній перемагати. Він приголомшливий гравець і особистість. Якщо він зможе пройти пару кіл цього року, то я можу поставити на перемогу Рафаеля на Вімблдоні, - сказав легендарний швед.

Слід відмітити, що, хоча Федерер програв Надалю третій поспіль фінал на кортах "Ролан Гаррос", іспанець, у свою чергу, поки поступився швейцарцеві в останніх двох фіналах Вімблдону. І саме Федерер буде улюбленцем публіки на Чемпіонаті, який стартує 23 червня.

Букмекери не так емоційно відреагували на фінал у Парижі і продовжують котирувати Федерера як фаворита: 11 до 10. Шанси Рафи і Новака Джоковіча вони оцінюють поки як рівні: 4 до 1.

У дівчат картина декілька інша - реальних претенденток на перемогу - значно більше. Торішня чемпіонка Вімблдону Вінус Вільямс - не є головною фавориткою турніру. Її шанси оцінюються як 3,5 до 1, тобто нижчі, ніж у Марії Шарапової (2 до 1) і Серени Вільямс (9 до 4).

Нова тенісна королева Ана Івановіч має непогані шанси ( 6 до 1) додати до торішнього неофіційного титулу "NewdarlingofWimbledon" цілком реальний титул чемпіонки Всеанглійського лаун-тенісного клубу. Співвітчизниця першої ракетки - Єлена Янковіч йде поки п"ятою (12 до 1), Світлана Кузнецова і Дінара Сафіна на траві поки котируються не дуже високо (20 до 1).

"Теніс і Бізнес"

Зараз ви читаєте новину «Борг назвав Надаля фаворитом Вімблдону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути