пʼятниця, 14 вересня 2007 09:52

Блонська отримала нагороду найкращої спортсменки серпня

Вчора голова Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка нагородив срібну призерку чемпіонату світу з легкої атлетики Людмилу Блонську як найкращу спортсменку серпня. Тренер та чоловік Людмили Сергій отримав нагороду найкращого тренера місяця.

Крім того, президент Федерації легкої атлетики Валерій Борзов підсумував участь української команди на чемпіонаті світу в Осаці.

Загалом, виступ національної збірної команди розцінюється як успішний. Перед змаганнями тренерський склад розраховував саме на 2 нагороди. Коментуючи на перспективу, головні та державний тренери зважають на той факт, що у команді пройшла зміна поколінь. За рік, що залишився до Олімпіади, очікується покращення темпів приросту результатів молодих спортсменів. А на сьогодні можна констатувати той факт, що 50 атлетів вже виконали норматив допуску на Олімпійські ігри у Пекіні, говориться у прес-релізі Федерації легкої атлетики України.

Зараз ви читаєте новину «Блонська отримала нагороду найкращої спортсменки серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути