середа, 30 травня 2007 18:48

Блохін звинуватив гравців у непрофесіоналізмі

 

Головний тренер збірної України Олег Блохін, 54 роки, не вважає поєдинок Франція - Україна вирішальним у боротьбі за путівку до фінальної частини.

- Все з"ясується після двох спарених матчів проти Грузії та Італії, - переконаний тренер. - А то вже народ так налаштований: програємо у Парижі, значить нікуди не потрапляємо.

На спілкування з журналістами минулої середи Блохін прийшов у жовтій футболці та синіх шортах. Попросив охоронців зачинити двері прес-залу у заміській базі на Кончі-Заспі.

- Хто запізнився, той запізнився, - сказав. Потім розповів, що його турбує.

- Півскладу українських футболістів з "Динамо" та "Шахтаря" не грають, тільки протирають штани на лаві запасних. Крім того, хтось обов"язково програє. Я сказав підопічним - якщо ми тиждень чи два переживатимемо поразки, то нікуди не вийдемо.

Капітан збірної Андрій Шевченко нині травмований. Блохін не знає чи підтримуватиме він команду у Парижі.

- Про це журналісти дізнаються швидше за мене.

Основний голкіпер збірної Олександр Шовковський травмувався у фінальному матчі Кубка України.

- Він не тренувався вчора, не працюватиме і сьогодні. Взагалі фінал Кубка України був дивний якийсь, незрозумілий. Переживав, щоб ніхто не зазнав травми. У матчі чемпіонату багато помилялися і динамівці, і гірники. Але футболу без помилок не буває.

Інформацію про те, що одесит Андрій Воронін тренується в "Чорноморці" під керівництвом Семена Альтмана Блохін спростував.

- Він вирішував питання переїзду до Ліверпуля. Це непрофесіоналізм. Я оголосив 28-го травня вихідним для тих, хто грав напередодні. Але деякі футболісти, які закінчили сезон раніше, вирішили і собі взяти вихідний 28-го. Це непрофесіоналізм. Мабуть, не те у них відношення до справи. У легкій формі я висловив їм свої претензії.

Тренер збірної Франції Раймон Доменек звинуватив Блохіна у тому, що він підлаштував календар так, щоб грати з Францією у незручні для "гальських півнів" термін.

- Нехай говорить, що хоче, - парирував Блохін. - У мене з Доменеком свої стосунки. Данці теж розказували, що ми граємо у антифутбол. Ми вистали на Кубку світу, збірна Данії - ні.

Виграє Доменек, підійду привітаю. А розказувати до матчу можна все, що завгодно.

Про майбутнього суперника наш тренер каже так:

- У них "вилетіли" Вієйра, Анрі, Саньйоль. Але Доменек прибіднюється, він має два з половиною основних склади. Але думаю, французи нас побоюються.

6-го червня збірна України планувала зіграти товариський матч проти Нової Зеландії.

- Його не буде, новозеландці не назбирали склад, - повідомив тренер України. - Одразу після матчу в Парижі відпущу хлопців додому.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Блохін звинуватив гравців у непрофесіоналізмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути