понеділок, 26 березня 2007 14:27

Доменек не хоче грати з Україною в червні

 

Наставник збірної Франції Раймон Доменек, 55 років, з побоюванням чекає матчів проти України та Грузії в червні, інформує football.ua.

- У мене є величезне бажання, щоб всі гравці збірної Франції вийшли у фінал Ліги чемпіонів. Але це, на жаль, неможливо, - говорить Доменек.

Доменек хоче, щоб його підопічні не вибували на тривалий термін з тренувального процесу перед матчами відбірного турніру Євро-2008 проти України та Грузії, які пройдуть 2 і 6 червня відповідно. Адже сезон в Європі закінчується раніше, ніж той же фінал Ліги чемпіонів (23 травня).

- Під час розробки календаря моїм головним пріоритетом було величезне небажання грати в червні. Добре, що ми хоч граємо два матчі вдома. Ще дуже рано що-небудь говорити конкретно, але я вже натякнув гравцям, що планувати на кінець травня відпустку буде необачно, - зізнався Доменек.

У Франції чемпіонат закінчується 25 травня, в Англії - 13 травня, а в Німеччині - 19. Доменек поки не знає, чи буде він збирати команду раніше 28 травня, щоб серйозніше підготуватися до важливих поєдинків.

Франція - єдина команда нашої відбірної групи, яка не погодилася на перенесення матчу Фарерські острови - Україна на серпень 2007.

Зараз ви читаєте новину «Доменек не хоче грати з Україною в червні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути