Ексклюзиви
середа, 28 березня 2007 14:13

Доменек не хоче червневого матчу проти України

Наставник збірної Франції Раймон Доменек, 55 років, із побоюванням чекає відбірних матчів Євро-2008 проти України та Грузії в червні. Він боїться, що французькі футболісти втратять до того часу форму і житимуть думками про відпустку. Крім того, провідний форвард французів Тьєррі Анрі через проблеми з м"язами живота не вийде на поле до кінця сезону.

— У мене є величезне бажання, щоб усі гравці збірної Франції вийшли до фіналу Ліги чемпіонів, який відбудеться 23 травня. Але це, на жаль, неможливо, — говорить Доменек.

У Франції чемпіонат закінчується 25 травня, в Англії — 13 травня, а в Німеччині — 19. Поки що Доменек не знає, чи буде він збирати команду на базі в Клерфонтені раніше 28 травня — аби серйозніше підготуватися до важливих поєдинків.

Побоювання Доменека — небезпідставні. 5 червня 1999 року французька збірна вдома програла відбірний матч чемпіонату Європи росіянам — 2:3. Щоправда, за рік це не завадило французам стати найсильнішою командою континенту.

Матч Франція — Україна запланований на 2 червня і відбудеться в передмісті Парижа Сен-Дені.

Зараз ви читаєте новину «Доменек не хоче червневого матчу проти України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути