середа, 28 березня 2007 09:35

Блохін визначився зі складом на матч з литовцями

Вчора збірна України з футболу прибула до Одесси, де сьогодні проведе відбірковий поєдинок Евро-2008 проти литовців. Ввечері дружина Олега Блохіна провела тренування на полі стадіону "Чорноморець", на яке сьогодні, 28 березня, о 18.00 збірні виведе німецький арбітр Флоріан Майєр, повідомляє www.champion.com.ua.

Футболісти української збірної провели невелику розминку, традиційні бігові вправи та зіграли двосторонню гру. Все тренування збірної України тривало не більше 40 хвилин, а після його закінчення на кілька запитань журналістів відповів головний тренер українців Олег Блохін, 54 роки.

Зокрема, Блохін повідомив, що він вже визначився зі складом на матч з Литвою, але природно його не назве.

Про стан збірників наставник обмежився кількома фразами: "Команда готова і фізично, і психологічно. Що стосується Андрія Шевченка та Сергія Реброва, то вони знаходяться у відмінній формі".

Із раніше заявлених гравців не прилетів в Одесу лише Руслан Ротань, форма якого, очевидно, не влаштовує Блохіна. Про травму Ротаня говорити не приходиться: в понеділок він вийшов у стартовому складі київського "Динамо" в товариській грі з "Арсеналом".

Наразі, збірна України, набравши, дев"ять очок після чотирьох матчів займає у групі B третє місце. Литовці з чотирма пунктами знаходяться на п"ятій позиції.

Зараз ви читаєте новину «Блохін визначився зі складом на матч з литовцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути