вівторок, 09 жовтня 2007 08:23

Блохін: у Глазго битимось за перемогу

Збірна України, в якої залишилися лише теоретичні шанси поїхати на Євро-2008, сьогодні, 9 вересня, в Конча-Заспі розпочинає підготовку до відбіркових матчів з командами Шотландії (13 жовтня у Глазго) і Фарер (17 жовтня у Києві).

- Ми прекрасно розуміємо складність ситуації, у якій опинилися не цілком справедливо, однак збірна України постарається зберегти своє обличчя. Тому ніхто не повинний сумніватися, що в Глазго наша команда буде битися так само, як вона це робила у всіх попередніх матчах. За збірну соромно не буде. Хіба в Києві ми грали гірше італійців? Нічого подібного! На жаль, у футболі так нерідко трапляється: гра і результат існують як би окремо.

Відсутність московського спартаківця Максима Калиниченка серед гравців, запрошених на збір, Блохін пояснив тим, що півзахисник "не грає за клуб і знаходиться в поганому психологічному стані", повідомляє www.champion.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Блохін: у Глазго битимось за перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути