вівторок, 02 березня 2010 16:44

Блаттер задумався про скасування офсайдів

Блаттер задумався про скасування офсайдів

У ході неформальних консультацій Президента ФІФА Зеппа Блаттера з його іспанським колегою Леандро Негре, який очолює Міжнародну федерацію хокею на траві (ФІХ), зайшла мова про можливе скасування офсайду у футболі.

У 1998 році ФІХ прийняла радикальне рішення і скасувала "положення поза грою", як явище. У результаті майстри літньої ключки стали забивати в рази більше м"ячів, змагання стали видовищнішими, а нескінченні суперечки на "вічну тему" - був офсайд чи ні - канули в лету.

Тепер Зепп Блаттер всерйоз подумує про перспективу поширення досвіду з відміною положення поза грою на великий футбол. Ленадро Негре підтвердив, що в ході бесіди Блаттера найбільше цікавило, як таке радикальне нововведення позначилося на грі, як такої. Однак своєї остаточної думки про перспективи скасування офсайду у футболі Блаттер іспанцеві не висловив.

"Він поставив мені безліч питань щодо того, наскільки успішно все це пройшло, проте своєї точки зору так і не висловив, так що, важко судити, що саме може відбутися у футболі, - пояснив Негре. - Однак інтерес до того, як саме нам це вдалося реалізувати, Блаттер проявив дуже великий ".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Блаттер задумався про скасування офсайдів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути