неділя, 13 травня 2012 10:33

БК "Донецьк" насилу вийшов у фінал Суперліги

БК "Донецьк" насилу вийшов у фінал Суперліги
"Донецьк" у фіналі зіграє з "Азовмашем". Фото: bc.donetsk.ua

БК Донецьк у суботу, 12 травня, в шостому матчі півфінальної серії зломив опір Ферро і вийшов у фінал Суперліги, де зіграє з земляками з Маріуполя.

При рівній грі в шостому двобої півфінальній серії, спортивна удача була на боці БК Донецьк. Фактично, вирішальним став провал запорожців у другій чверті, після якого підопічні Кирила Большакова вже тільки наздоганяли гостей. Це їм майже вдалося, але на останніх секундах матчу авантюрний прохід Ренді Калпеппера до кільця завершився невдачею - Ферро третій сезон поспіль зупиняється в півфіналі.

Півфінал Суперліги, шостий матч серії

Ферро - БК Донецьк - 73:75 (15:17, 13:22, 23:17, 22:19)

Ф: Рибалко (3), Калпеппер (17 + 5 передач + 4 втрати), Кондрусевич (7 + 8 підбирань), Дикий, Хантер (12 + 5 підбирань) - старт; Козловець, Лебединцев (2), Шаппел (18 + 6 підбирань), Гуїнн (9 + 5 підбирань), Буцький (5 + 5 передач)

БК Донецьк: Авдаловіч (5), Каррі (19 + 6 підбирань), Пустозвонов (8), Раденовіч (15 + 13 підборів + 4 передачі), Кравцов (4) - старт; Стояновський (2), Липовий, Салтовець (1) , Джексон (2 + 5 підбирань), Глєбов (19)

Рахунок в серії - 4:2

У фіналі БК Донецьк битиметься з Азовмашем. Серія розпочинається 17 травня в Донецьку, а Ферро буде боротися за бронзу з іншим невдахою плей-офф - київським Будівельником.

Зараз ви читаєте новину «БК "Донецьк" насилу вийшов у фінал Суперліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути