субота, 28 квітня 2012 11:48

Суперліга. "Будівельник" вирвав у Одеси путівку в півфінал плей-офф

Суперліга. "Будівельник" вирвав у Одеси путівку в півфінал плей-офф
У півфіналі плей-офф Суперліги "Будівельник" зустрінеться з "Азовмашем". Фото: bcbudivelnik.com

У п'ятницю, 27 квітня, завершилася п'ятиматчева епопея чвертьфінального протистояння Будівельника та Одеси.

Чвертьфінальна серія завершилося з рахунком 3-2 на користь чинного чемпіона. Вигравши останній матч серії 88-73, команда Звездана Мітровіча вийшла в 1/2 фіналу, де на неї чекає не менш принциповий суперник - маріупольський Азовмаш.

Суттєвою втратою для одеської команди стала травма Ростислава Кривича, який підтримував партнерів з лави. Можливо, саме його не вистачило гостям. Адже переконливо вигравши дебютну чверть, на старті якої Джастін Лав тричі поспіль забивав два з фолом, Одеса віддала ініціативу супернику. І хоча досвідчений захисник Акул завершив першу половину з 17 очками в активі, а під кільцем підопічні Олега Юшкіна навіть мали певну перевагу, Будівельникам вдалося зрівняти рахунок - 42-42.

Третій період пройшов у рівній боротьбі, хоча господарі паркету і підійшли до заключної чверті, лідируючи +2. Незважаючи на те, що вже на її початку капітан Одеси Станіслав Балашов зрівняв рахунок (67-67), за кілька хвилин Олег Юшкін вимушений був просити тайм-аут, адже перевага чинного чемпіона досягла семи пунктів. Надалі, в першу чергу завдяки активності Луїса Флореса і Джека МакКлінтона, воно тільки росла.

У результаті Луїс Флорес став найрезультативнішим гравцем у складі переможця, відзначившись 20 очками. 18 очок і 8 підбирань на свій рахунок записав Суад Шеховіч, 13 очок і 5 підбирань - Михайло Анісімов, 12 очок і 4 підбирання - Зак Морлі.

Джастін Лав приніс Одесі 23 очки, а також зібрав 7 відскоків. 15 очок і 7 підбирань заніс до свого активу Шон Кінг. 9 очок для своєї команди отримав Євген Анненков.

Зараз ви читаєте новину «Суперліга. "Будівельник" вирвав у Одеси путівку в півфінал плей-офф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути