субота, 13 березня 2010 15:08

Битву аутсайдерів виграв "Чорноморець"

Битву аутсайдерів виграв "Чорноморець"

Юрій Максимов програв третій матч поспіль, і тепер шанси його команди на порятунок дуже невисокі.

"Кривбас" продовжує відчайдушно боротися за збереження прописки в еліті. Сьогодні криворіжці зобов"язані були перемагати "Чорноморець", який йшов на 14-му місці. Почали гості здорово. Добре виконували "стандарти", багато атакували і постійно тримали в напрузі оборону "моряків". Яка в підсумку помилилася: Кабахідзе свій черговий прохід по лівому флангу завершив прострілом, який став щасливим для Воронкова - 0:1.

Але ледве почався другий тайм, як Ващук, виконуючи передачу зі штрафного, закрутив м"яч точно в кут - Каніболоцький не додивився. "Кривбас" пішов уперед великими силами і пропустив контратаку. Леонардо промчав по правому краю і віддав у центр. Діденко до м"яча не встиг, зате Балашов на дальній штанзі замкнув - 2:1.

Наприкінці зустрічі одесити зобов"язані були забивати третій м"яч. Сауседо і Левіга, пробігши півполя, вийшли на самотнього Каніболоцького. Сауседо поскупився і втратив відмінну можливість, хоча міг просто віддати м"яч Руслану.

Вже в доданий час Сауседо реабілітувався. Отримавши м"яч після прострілу Леонардо, він пробив - 3:1

Прем"єр-ліга

20-й тур

"Чорноморець" - "Кривбас" - 3:1

Голи: Ващук (49), Балашов (71), Сауседо (90 +3) - Воронков (41).

"Чорноморець": Паст, Гришко, Ващук, Шандрук, Федорів, Леонардо, Бідненко (Бондаренко, 65), Сауседо, Ребенок, Колесніченко (Діденко, 40), Балашов (Левіга, 84).

"Кривбас": Каніболоцький, Сердюк, Лисицький, Максимов, Кіцута (Бартулович, 32, Штурко, 74)), Льопа (Бюлюкбаші, 46), Даниловський, Морозюк, Аголлі, Кобахідзе, Воронков.

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «Битву аутсайдерів виграв "Чорноморець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути