вівторок, 02 березня 2010 18:24

"Оболонь" поставила Максимову ультиматум

"Оболонь" поставила Максимову ультиматум

Президент ФК "Оболонь" Олександр Слободян висловив офіційну позицію футбольного клубу щодо ситуації навколо переходу Юрія Максимова у "Кривбас":

- Я дуже здивований підходом до вирішення кадрових питань у ФК "Кривбас", коли з хворої голови хочуть перекласти проблему на здорову. Маю на увазі їх переманювання тренерів і гравців з інших команд.

Так, дійсно, Юрій Максимов, маючи з нашим клубом діючий контракт, підійшов до мене і сказав, що хоче перейти в клуб "Кривбас" на посаду головного тренера і, що за розірвання контракту з ФК "Оболонь" "Кривбас" готовий заплатити компенсацію. Беручи до уваги слова Юрія Максимова, ми домовилися про його перехід.

Думаю, що співпраця з Максимовим була корисною, як для футбольного клубу "Оболонь", так і для головного тренера, який отримав можливість самореалізації.

Крім свого звільнення, Максимов забрав із собою групу тренерів-помічників і відомого лікаря. Через деякий час київське "Динамо" попросив відпустити футболістів, які були в оренді до кінця літа 2010 року в нашій команді, а саме Варанкова і Морозюка, які також опинилися в "Кривбасі" на орендних умовах. Вважаю, що ФК "Оболонь" виявив акт доброї волі і пішов на зустріч побажанням ФК "Кривбас".

Однак, коли пройшло досить багато часу і "Кривбас" не побажав компенсувати розрив чинного контракту Максимова з ФК "Оболонь" і заявив про те, що вони не знають такого, як Максимов. Цитую дослівно фразу з листа генерального директора ФК "Кривбас" пана Затулка: "У 2009 році футбольний клуб "Кривбас" м. Кривий Ріг і його представники не вступали ні в які переговори ні з ФК" Оболонь ", ні з самим Юрієм Максимовим на предмет призначення цього фахівця на посаду головного тренера ФК "Кривбас". Що тут можна додати?

Ми також знаємо, що "Кривбас" заграє з окремими нашими футболістами, щоб заманити їх до себе. На наш погляд, це питання стало в площину моралі і юриспруденції. Є футбольні правила і закони - їх потрібно дотримуватися! Або "Кривбас" заплатить компенсацію, або це зробить сам Максимов, або тренер буде позбавлений права працювати в "Кривбасі". Така наша точка зору.

За матеріалами ФК "Оболонь"

Зараз ви читаєте новину «"Оболонь" поставила Максимову ультиматум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути