вівторок, 02 березня 2010 12:09

"Оболонь" не віддає Юрію Максимову трудову книжку

"Оболонь" не віддає Юрію Максимову трудову книжку
Головний тренер "Кривбаса" Юрій Максимов зізнався, що втомився від скандальної ситуації, в якій він опинився після виходу з "Оболоні".

Нагадаємо, київський клуб вимагає від криворізького клубу компенсацію в розмірі $ 300 тисяч, і не розриває діючий контракт з фахівцем, що не дає Максимову права юридично бути наставником "Кривбаса" і відповідно перебувати на тренерській лавці команди під час офіційних матчів.

"Керівництво "Оболоні" розрахувалося зі мною по преміальних, але трудову книжку не віддає, - цитує Максимова "Спорт-Експрес в Україні ". - Отже, швидше за все, і в наступному турі буду керувати командою по телефону. Не розумію, чому не можна відпустити мене по-людськи, потиснувши руку і подякувавши за роботу? З президентом "пивоварів" я, до речі, таки розлучився нормально, але з іншими людьми з цього клубу дуже важко спілкуватися ...".

Тренер також додав, що у випадку, якщо компроміс з "Оболонню" не буде знайдений, він внесе себе в заявку "Кривбасу" на весняну частину сезону в якості спортивного директора або начальника команди.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, СЭ в Украине

Зараз ви читаєте новину «"Оболонь" не віддає Юрію Максимову трудову книжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути