понеділок, 08 лютого 2010 13:44

Двоє гравців "Динамо" перейшли в "Кривбас"

Двоє гравців "Динамо" перейшли в "Кривбас"

Черговими новачками криворізького "Кривбаса" стали Микола Морозюк і Андрій Воронков. Про це повідомляє офіційний сайт "Кривбаса".

Ці футболісти, права на яких належать київському "Динамо", виступатимуть у складі криворізького клубу до кінця чемпіонату-2009/2010. Відзначимо, що в першому колі першості обидва гравці виступали за київську "Оболонь".

Нагадаємо, раніше Юрій Максимов залишив пост головного тренера київської "Оболоні" і перейшов у "Кривбас".

Тим часом, півзахисник єреванського "Бананца" Артак Дашян уклав з донецьким "Металургом" контракт за схемою "3+2".

"У "Металургові" висока конкуренція, щоб грати в основі, потрібно працювати на максимумі. Мені подобається все, що пов"язане з новою командою. Тут зібрані висококласні футболісти, чому я тільки радий", - наводить слова Дашяна офіційний сайт УЄФА.

Окрім Іраклія Кліміашвілі на перегляді в одеському "Чорноморцеві" знаходиться ще один молодий грузинський легіонер. Мова йде про 17-річного атакуючого півзахисника Георгії Челебадзе, який виступав раніше в першій лізі за команду 35-ої футбольної школи Тбілісі.

Правда, тренерський штаб "моряків" не став привертати юного футболіста до роботи з основою, надавши йому можливість проявити свої найкращі якості в молодіжному складі "Чорноморця". За резервістів грузин відіграв три контрольні матчі і відзначився одним забитим голом.

Новачок одеської команди - син відомого у минулому нападаючого тбіліського "Динамо" і збірної СРСР Реваза Челебадзе, який є нині футбольним агентом. У 80-і роки минулого сторіччя батько Челебадзе-молодшого виступав разом з нинішнім головним тренером "Чорноморця" Андрієм Балем і спортивним директором Олегом Блохіним у складі головної команди Радянського Союзу, повідомляє "СЭ в Украине".

За матеріалами Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Двоє гравців "Динамо" перейшли в "Кривбас"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути