середа, 02 вересня 2009 15:33

Бистрова запросили в "Зеніт" SMS-кою

Бистрова запросили в "Зеніт" SMS-кою

Начальник пітерського "Зеніту" Владислав Радімов розповів про свою роль в переговорах про перехід в "Зеніт" півзахисника московського "Спартака" і збірної Росії з футболу Володимира Бистрова. В інтерв"ю газету "СЭ" Радімов повідомив, що він послав Бистрову SMS з текстом: "Хочеш назад в "Зеніт"?".

За словами Радімова, футболіст відповів: "Ти це знаєш, і дуже давно". Начальник пітерської команди сказав, що переговори про трансфер Бистрова тривали приблизно тиждень.

Радімов підкреслив, що рішення Бистрова піти в "Зеніт" пояснюється не тільки фінансовими причинами. При цьому Радімов відзначив, що він розуміє вчинок Бистрова як людина, але не як спортсмен.

Бистров перейшов в "Зеніт" в кінці серпня. За інформацією ЗМІ, трансферна вартість гравця склала 15 мільйонів євро. У 2005 році Бистров перейшов до "Спартака" саме з "Зеніту". Повернення футболіста в пітерський клуб викликало гнів багатьох уболівальників "Зеніту", які влаштували акцію протесту проти покупки гравця.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Бистрова запросили в "Зеніт" SMS-кою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути