понеділок, 31 серпня 2009 10:31

"Зеніт" орендував чемпіона чотирьох країн

"Зеніт" орендував чемпіона чотирьох країн

Сербський нападаючий Матея Кежман, який у сезоні-2004/05 виступав за "Челсі", перейшов в "Зеніт". Кежман, права на якого належать французькому ПСЖ, виступатиме за пітерський клуб на правах оренди до кінця 2009 року. За словами серба, він розраховує грати за "Зеніт" якомога довше.

Генеральний директор "Зеніту" Максим Мітрофанов розповів, що оренда Кежмана буде безкоштовною. Мітрофанов вважає, що для ПСЖ вигідно дати нападаючому заграти на високому рівні, а потім продати його.

30-річний Кежман починав кар"єру в югославському "Партизані", потім виступав за голландський ПСВ, "Челсі", іспанський "Атлетіко", турецький "Фенербахче" і ПСЖ. Нападаючий є чемпіоном Сербії, Голландії, Англії та Туреччини.

Влітку 2009 року "Зеніт" придбав білоруського нападаючого Сергія Корніленка (у "Томі"), італійського півзахисника Алессандро Розіну (у "Торіно") і півзахисника збірної Росії Володимира Бистрова (у московського "Спартака). Залишили команду Анатолій Тимощук (він продовжить кар"єру в "Баварії") і Павло Погребняк (він перейшов до "Штутгарту").

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" орендував чемпіона чотирьох країн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути