неділя, 30 серпня 2009 18:21

"Рубін" познущався зі "Спартака" (ВІДЕО)

"Рубін" познущався зі "Спартака" (ВІДЕО)

Казанський "Рубін" здобув розгромну перемогу над московським "Спартаком" в матчі 20-го туру чемпіонату Росії з футболу. Гра, що відбулася 30 серпня в Москві, завершилася з рахунком 3:0 на користь "Рубіна". Голи у складі казанської команди забили Сергій Сємак, Алехандро Домінгес і Олександр Бухаров (на фото).

Сємак відкрив рахунок на 33-ій хвилині, завершивши контратаку своєї команди точним ударом у правий верхній кут. На 39-ій хвилині головний арбітр матчу Станіслав Сухіна призначив у ворота "Спартака" пенальті за порушення правив проти Домінгеса з боку Ігнаса Дедури. 11-метровий удар реалізував сам Домінгес.

Остаточний рахунок в матчі на 58-ій хвилині встановив Бухаров, який зі складного положення зумів точно пробити головою. Здобувши перемогу, "Рубін" набрав 43 очки і закріпився на першому місці в турнірній таблиці. У " Спартака", який іде другим, залишилося 39 очок.

Раніше в 20-му турі "Томь" зіграла внічию з ФК "Москва" (0:0), "Сатурн" переміг "Терек" (3:0), "Локомотив" - "Кубань" (4:1), а"Хімки" - "Зеніт" (0:4). Пізніше 30 серпня відбудуться матчі "Крилья Совєтов" - "Динамо" і "Ростов" - ЦСКА, а 31 серпня "Амкар" зіграє зі "Спартаком" з Нальчика.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Рубін" познущався зі "Спартака" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути