четвер, 27 серпня 2009 14:22

Бистров повертається в пітерський "Зеніт"

Бистров повертається в пітерський "Зеніт"

"Зеніт" вирішив скористатися опцією, прописаною в контракті півзахисника Володимира Бистрова з московським "Спартаком", і викупити футболіста за вказану в ньому суму - € 15 млн. Пітерський клуб вже підписав трансферний контракт і відправив його до "Спартака".

Перехід Бистрова відбудеться після того, як керівництво червоно-білих зі свого боку підпише трансферний договір, що може відбутися в будь-який день до 31 серпня, коли закінчується термін дозаявочного періоду.

Після цього Бистров зможе укласти особистий контракт із "Зенітом", де його зарплата складе € 4 млн на рік, що більш ніж у три рази перевищує суму, яку він отримував у московському клубі.

За інформацією "Чемпіонат.ру", перехід Бистрова у стан синьо-біло-блакитних відбудеться вже в п"ятницю, а вийти на поле в складі пітерської команди Бистров зможе після того, як "Спартак" забере заявку футболіста в РФПЛ. Таким чином, в ситуації, що склалася, червоно-білі вже не зможуть виставити Бистрова на недільний матч 20-го туру чемпионата Росії проти "Рубіна".

Зараз ви читаєте новину «Бистров повертається в пітерський "Зеніт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути