четвер, 20 серпня 2009 13:31

Бистров може залишити "Спартак" заради "Евертона"

Бистров може залишити "Спартак" заради "Евертона"

Півзахисник збірної Росії Володимир Бистров найближчим часом може змінити московський "Спартак" на ліверпульський "Евертон", повідомляє в четвер британська Daily Telegraph.

За інформацією видання, операція, що оцінюється в 9 мільйонів фунтів стерлінга, близька до завершення. Разом з тим, в прес-службі "Спартака" РИА Новости факт переговорів з англійським клубом з приводу продажу Бистрова, одного з лідерів червоно-білих, не підтвердили.

Цілком імовірно, що найближчим часом каса "Евертона" істотно поповниться завдяки продажу провідного захисника Джолеона Лескотта, якого головний тренер команди Девід Моєс публічно звинуватив у неналежному ставленні до справи, після чого вивів гравця збірної Англії з основного складу. За інформацією британських ЗМІ, Лескотта переманює розкішним контрактом "Манчестер Сіті", який не жаліє грошей на придбання після того, як у вересні 2008 року власником клубу став арабський шейх Мансур бін Саєд.

У нинішньому сезоні 25-річний Бистров, який вважається одним з найшвидкісніших флангових півзахисників у російській Прем"єр-лізі, зіграв за "Спартак" 17 матчів у чемпіонаті країни (один пропустив через дискваліфікацію), забивши чотири голи і заробивши шість попереджень.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Бистров може залишити "Спартак" заради "Евертона"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути