субота, 22 серпня 2009 14:16

Бистров не збирається залишати "Спартак"

Бистров не збирається залишати "Спартак"

Півзахисник збірної Росії з футболу і московського "Спартака" Володимир Бистров заявив, що не збирається змінювати команду і має намір стати чемпіоном країни у складі московського клубу, повідомляє офіційний сайт червоно-білих.

Останнім часом у російських і зарубіжних ЗМІ з"явилися повідомлення про те, що Бистров може змінити "Спартака" на англійський "Евертон". Називалися суми від 6 до 9 мільйонів фунтів стерлінга, які команда з Ліверпуля може заплатити за трансфер гравця.

"Хочу виступити з офіційною заявою: нікуди зі "Спартака" переходити не збираюся, і жодних пропозицій від інших команд я не розглядав, - наводить сайт "Спартака" слова Бистрова. - У мене діючий контракт з клубом, в якому мене абсолютно все влаштовує і в складі якого я дуже хочу стати чемпіоном Росії".

Футболіст закликав уболівальників "не вірити чуткам", а журналістів "не гнатися за дешевими сенсаціями".

Володимир Бистров перейшов у "Спартак" в 2005 році з пітерського "Зеніта". У складі червоно-білих півзахисник тричі ставав срібним призером чемпіонату Росії. За збірну Росії Бистров провів 25 матчів, забив 4 голи. Бронзовий призер Євро-2008.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Бистров не збирається залишати "Спартак"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути