середа, 26 серпня 2009 10:49

"Зеніт" заманює назад двох колишніх зірок клубу

"Зеніт" заманює назад двох колишніх зірок клубу

За даними газети "Спорт день за днем", півзахисник "Спартака" Володимир Бистров найближчим часом може укласти контракт із "Зенітом". Нагадаємо, що саме з пітерського клубу літом 2005 року Бистров перейшов у московський клуб.

Нинішній контракт Владимира зі "Спартаком" закінчується влітку 2011 року, і, як запевняє видання, "Зеніт" шукає варіанти повернення одного з кращих півзахисників Росії в свою команду. Зіткнувшись з небажанням керівництва "червоно-білих" продавати Бистрова, керівники "синьо-біло-блакитних" вирішили скористатися пунктом у контракті футболіста, який передбачає відступні розміром у 15 мільйонів євро.

Бистров, який нещодавно відхилив пропозицію англійського "Евертона", спочатку теж не хотів погоджуватися на пропозицію з Петербургу і виставив свої умови, на які керівники синьо-біло-блакитних відповіли згодою - зарплата Бистрова в "Зеніті", за інформацією "Спорт день за днем", складатиме біля 3-х мільйонів євро на рік, що приблизно в чотири рази більше, ніж він заробляв у "Спартаку".

За повідомленням газети "Спорт-Экспресс", "Зеніт" може викупити трансфер не тільки нинішнього спартаківця Володимира Бистрова, але і нинішнього динамівця Олександра Кержакова, який теж починав свою професійну кар"єру в Санкт-Петербурзі, але згодом вирішив перебратися у "Севілью".

Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" заманює назад двох колишніх зірок клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути