четвер, 12 червня 2008 13:54

Біліч: Виграємо у німців і станемо фаворитами

Перемога над збірною Німеччини автоматично зробить футболістів збірної Хорватії фаворитами Євро-2008, вважає їх наставник Славен Біліч.

Матч групи "В" Хорватія - Німеччина відбудеться 12 червня о 19.00 в австрійському Клагенфурті. У першому турі ці команди перемагали, і успіх в очному поєдинку фактично гарантує одній з них вихід в чвертьфінал.

"Ми підходимо до цієї зустрічі з тією ж упевненістю, що й німці, - наводить слова Біліча РІА "Новости" з посиланням на офіційний сайт Євро-2008. - Як і вони, ми виграли перший матч і були раді скинути з себе вантаж минулої нервовості. Перемога на старті додала нам упевненості в своїх силах і стилі гри".

"Якщо ми обіграємо збірну Німеччини, то нашу команду можна сміливо зараховувати до претендентів на чемпіонський титул, - додав 39-річний тренер хорватів. - Збірна, здатна обіграти німців, може сподіватися на перемогу в поєдинку з будь-яким суперником".

Зараз ви читаєте новину «Біліч: Виграємо у німців і станемо фаворитами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути