неділя, 10 січня 2010 15:37

Біатлон. Дериземля і Седнєв провалили мас-старт

Біатлон. Дериземля і Седнєв провалили мас-старт

Великий і Жахливий продовжує колекціонувати перемоги. Свято біатлону в Оберхофі закінчилося феєричним мас-стартом у чоловіків, головною дійовою особою в якому став Уле-Айнар Бьорндален.

Навіть сильний туман і вітер не перешкодили йому показати найкращу стрільбу, що на додачу до традиційно високої швидкості позбавило суперників найменших шансів. На фініші перевага норвежця перевищила хвилину, і Король біатлону перетнув фінішну межу з високо піднятими руками.

І знову змінився лідер в загальному заліку Кубка світу. Завоювавши сьогодні друге місце, Тім Бурк повернув собі жовтий біб. Прекрасна гонка вдалася і Томашу Сікорі, який вперше в нинішньому сезоні пробився на призовий подіум.

На жаль, рапортувати про успіхи наших чоловіків сьогодні складно. Андрій Дериземля непогано почав гонку, на другому колі якийсь час навіть очолюючи пелотон, але далі почалися промахи, які відкинули лідера нашої команди на 24 місце.

Невдалий же виступ Сергія Седнєва можна пояснити. На першому колі Сергій сильно впав, повністю зламавши приціл рушниці. Внаслідок цього він не зміг ні нормально бігти по трасі, ні прицільно стріляти, і остання стійка, проведена чисто, чимало здивувала наших тренерів. Прямо скажемо, вистраждані 11 очок в Кубок світу.

Тепер змагання беруть коротку дводенну паузу, під час якої біатлоністи переїдуть в Рупольдинг. Нагадаємо, там наша команда виступить в експериментальному складі. Вже в середу відбудеться спринт у жінок.

Оберхоф-2010. Мас-старт. Чоловіки.

1. Уле-Айнар Бьорндален (0+1+0+0) 38:57,3

2. Тім Бурк (0+1+1+0) +1:02,9

3. Томаш Сікора (0+0+1+2) +1:40,6

...

24. Андрій Дериземля (0+1+3+2) +4:09.4

30. Сергій Седнєв (1+2+3+0) +9:09,7

За матеріалами Biathlon.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. Дериземля і Седнєв провалили мас-старт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути