неділя, 10 січня 2010 13:38

Біатлон. У мас-старті Віта Семеренко показала п"ятий результат

Біатлон. У мас-старті Віта Семеренко показала п"ятий результат

Сьогодні, 10 січня, в Оберхофі (Німеччина) пройшла перша в сезоні гонка з масовим стартом. І пройшла вона дуже успішно для Віти Семеренко. Завдяки одному з найкращих за точністю показників у гонці, наша біатлоністка показала найбільш високий для себе результат в нинішньому сезоні - п"яте місце. Дві інших наших спортсменки, Олена Підгрушна і Валя Семеренко фінішували 19-ю і 23-ю.

Перемогу знову здобула представниця Німеччини - цього разу відзначилася Андреа Хенкель. Перед останньою стрільбою кращі шанси були у Хелени Йонссон і Тури Бергер, але шведка допустила один промах, а норвежка не закрила дві мішені, і вони опинилися на другому і третьому місцях подіуму. При цьому Хелена продовжує домінувати в нинішньому сезоні: вона ще більше зміцнила своє лідерство в загальному заліку Кубка світу.

Розчарування дня - Домрачова. Дарина знову зробила стрілецьку помилку в мас-старт: прийшовши на першу вогняну установку на третьому рубежі, білоруска почала стріляти по чужій мішені. 

Труднощі на вогняному рубежі у Домрачової виникають не вперше. Білоруська біатлоністка вистрілила по чужій мішені в індивідуальній гонці першого етапу Кубка світу, що відбулася 2 грудня в шведському Остерсунді.

У січні 2009 року під час гонки із загального старту на етапі Кубка світу в німецькому Оберхофі вона почала стріляти з положення "стоячи", замість того щоб стріляти з положення "лежачи".

Оберхоф-2010. Мас-старт. Жінки.

1. Андреа Хенкель (1+1+0+0) 40:53,6

2. Хелена Йонссон (0+1+0+1) +23,4

3. Тура Бергер (0+0+0+2) +40,3

...

5. Віта Семеренко (0+1+1+0) +54,3

19. Олена Підгрушна (0+1+1+2) +2;40,7

23. Валя Семеренко (1+3+0+3) +4:00,1

Оксана Хвостенко - не стартувала

За матеріалами Вiathlon.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. У мас-старті Віта Семеренко показала п"ятий результат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути