субота, 22 січня 2011 17:55

Біатлон. Антхольц. Седнєв став 13-м у мас-старті

Біатлон. Антхольц. Седнєв став 13-м у мас-старті

Мартін Фуркад став переможцем гонки з масового старту на шостому етапі Кубка світу, що проходить в Антхольці. Француз фінішував з величезною перевагою і великим прапором у руках. Фуркад продемонстрував показову стрільбу всього з одним промахом.

Боротьба за друге місце вийшла набагато гострішою, ніж за перемогу. У підсумку завдяки фінішному спурту срібло вирвав Бйорн Феррі, а третю сходинку п'єдесталу пошани зайняв Антон Шипулін - другий подіум у кар'єрі для росіянина, і з інтервалом всього у два дні.

Сергію Седнєву сьогодні не вдалося проявити свої найкращі стрілецькі якості, хоча ходом капітан нашої збірної був цілком конкурентоспроможний. Допустивши по одному промаху на кожному рубежі, Сергій не зумів піднятися вище 13-го місця.

Але бійцівські якості Седнєв проявив просто відмінні: на останньому колі відіграв чотири позиції і в гонці виявився 12-м за чистою швидкістю. Видно, що Сергій набирає форму, і якщо така тенденція збережеться на американських етапах, то повернення в десятку найсильніших загального заліку більш ніж ймовірно.

Поки ж Седнєв зумів обійти Ларса Бергера і піднятися на 14-е місце в Кубку світу. Лідери ж загального заліку Кубка світу дружно провалили мас-старт: Тар'є Бо закінчив гонку лише 15-м, його основний конкурент Еміль Свендсен в підсумковому протоколі став дев'ятим.

Завдяки такому підсумку, боротьба за Великий Кришталевий Глобус ще більше загострилася: тепер між суперниками всього 6 балів. Тим не менш, у першій гонці Лейк-Плесіда в жовтому бібі вийде Бе.

Завтра на етапі в Антхольці чоловіки і жінки обміняються дисциплінами: представниці прекрасної половини пробіжать мас-старт, а чоловіки виявлять найсильнішого в естафеті.

1. Мартін Фуркад (0 +0 +1 +0) 35:33.4

2. Бйорн Феррі (0 +0 +1 +1) +17.2

2. Антон Шипулін (1 +1 +0 +0) +17.6

13. Сергій Седнєв (1 +1 +1 +1) +1:28.9

За матеріалами Вiathlon.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. Антхольц. Седнєв став 13-м у мас-старті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути