середа, 17 листопада 2010 12:56

Берлінські діти побили Віталія Кличка (ФОТО)
6

Фото: Фото: Reuters

Незважаючи на те, що зараз усі думки Віталія Кличка пов'язані з тим, як би виманити на ринг Девіда Хея, український чемпіон знаходить час і для навколо боксерського діяльності.

Так у вівторок, 16 листопада, Віталій у рамках проекту "Спорт проти дитячої злочинності" відвідав одну із спортивних шкіл Берліна, де дав майстер-клас юним боксерам. Під час цих дружніх поєдинків Кличко довелося навіть побувати на помості рингу.

Крім Кличка до молодим спортсменам прийшов і відомий у минулому німецький боксер Аксель Шульц. Кличко з Шульцем провели імпровізований жартівливий спаринг між собою.

Також під час перебування в Берліні Віталій Кличко відвідав тамтешній Олімпійський стадіон і залишив свій автограф в гостьовій книзі арени.

Але от навряд чи Олімпійський стадіон Берліна, або будь-яка інша арена Німеччини, візьме дуже бажаний для всієї боксерської громадськості бій Віталія Кличка проти Девіда Хея.

Адже Хей заявив, що погодиться на цей поєдинок лише в тому випадку, якщо він пройде у нього на батьківщині - у Великобританії.

Кличко ж ще раніше говорив, що йому головне зустрітися на ринзі з Хеєм, а де це відбудеться - в Німеччині, Великобританії чи США для українця не має значення.

Втім, коли відбудеться поєдинок Кличка проти Хея, і чи відбудеться він взагалі - ще велике питання. Зате WBC зобов'язала Віталія провести захист свого чемпіонського титулу за цією версією.

Суперником українця стане переможець дуелі Одланьєр Соліс (Куба) - Рей Остін (США). Бій між ними повинен відбутися 17 грудня.

За матеріалами tochka.net

Зараз ви читаєте новину «Берлінські діти побили Віталія Кличка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути