понеділок, 15 листопада 2010 17:43

Віталій Кличко "заплакав" через заборону битися з Адамеком

Віталій Кличко "заплакав" через заборону битися з Адамеком

Чемпіон світу з боксу у важкій вазі за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) Віталій Кличко дав прогноз на поєдинок американця Рея Остіна з кубинцем Одланьєром Солісом, який пройде 17 грудня 2010 року, повідомляє українське інтернет-видання "Блик". Переможець цього бою отримає статус обов'язкового претендента на титул Кличка.

Кличко підкреслив, що Остіну вже 40 років, а Соліс молодший за свого суперника на 10 років. Українець висловив думку, що в майбутньому поєдинку "переможе молодість".

За умовами WBC, не пізніше, ніж через 100 днів після бою Соліс - Остін, Кличко повинен буде зустрітися на рингу з переможцем цього поєдинку. Якщо бій з обов'язковим претендентом зірветься (наприклад, поєдинок Соліс - Остін закінчиться внічию або його переможець отримає серйозну травму), Кличко зможе зустрітися з Томашем Адамеком з Польщі.

На початку листопада Кличко просив WBC дозволити йому провести бій з Адамеком, а вже потім зустрітися з обов'язковим претендентом, проте керівництво боксерської організації відмовило українцеві.

За словами Кличка, інтерес до його бою з Солісом або Остіном буде нижчий, ніж до поєдинку з Адамеком. Українець пожартував, що він "навіть заплакав" після того, як WBC відхилила його прохання про бій з Адамеком.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко "заплакав" через заборону битися з Адамеком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути